Για Λογιστές και Επιχειρήσεις

Επικοινωνήστε με το Misthodosia Online

Το misthodosiaonline.gr δραστηριοποιείται στην έκδοση μισθοδοσίας είτε με φυσική παρουσία στο χώρο σας, είτε απομακρυσμένα με σύνδεση στη βάση δεδομένων του υπολογιστή σας.

Τηλέφωνο

Σταθερό: (+30) 26510 74374
Κινητό: (+30) 694 8506 117

Διεύθυνση

Ι. Λαμπρίδου 4
Ιωάννινα
ΤΚ: 45332

F.A.Q.

Συχνές Ερωτήσεις

Πως επιτυγχάνεται οικονομία για τον Λογιστή ή την Επιχείρηση που θα συνεργαστεί με το misthodosiaonline.gr;

Οι υπηρεσίες για τον Υπολογισμό και Έκδοση Μισθοδοσίας καθώς και για τις παρεμφερείς εργασίες κοστίζουν πολύ λιγότερο από την πρόσληψη και εκπαί­δευση υπαλλήλων οι οποίοι θα αναλάβουν να διεκπεραιώνουν σωστά, έγκαιρα και υπεύθυνα τις εργασίες αυτές. Επίσης η επιχείρηση δεν δαπανά πλέον τα χρήματά της για αγορά πακέτου μισθοδοσίας, για υπηρεσίες παραμετρο­ποίησης, εκπαίδευσης, αναβαθμίσεις λογισμικού, ετήσια υποστήριξη κ.λ.π.

Τι γίνεται όσον αφορά την εχεμύθεια που παρέχεται στη μεταξύ μας συνεργασία;

Συχνά στις επιχειρήσεις που εκδίδουν την Μισθοδοσία εσωτερικά, διαρρέουν πληροφορίες οι οποίες είναι εμπιστευτικές. Η εταιρεία μας παρέχει απόλυτη εχεμύθεια και θεωρεί απόρρητες όλες τις πληροφορίες που αφορούν τους πελάτες της.

Εξασφαλίζει το misthodosiaonline.gr ακρίβεια και αξιοπιστία;

Η χρήση των υπηρεσιών μας, εξασφαλίζει στην Επιχείρηση ή το Λογιστικό σας γραφείο, ότι ο υπολογισμός και η έκδοση της Μισθοδοσίας της θα γίνεται έγκαιρα, σύννομα και τεκμηριωμένα. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για τον εργοδότη να γνωρίζει ότι είναι ακριβής και συνεπής απέναντι στην ισχύουσα Εργατική Νομοθεσία.

Η Ευελιξία και η Ενημέρωση αποτελούν σημαντικές παραμέτρους σε ενδεχόμενη συνεργασία με το misthodosiaonline.gr;

Η εταιρεία μας παρέχει συνεχή ενημέρωση, συμβουλές και εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες της, με στόχο να είναι πάντα σύννομοι και να διατηρούν ικανοποιημένο το Ανθρώπινο Δυναμικό τους.

Το misthodosiaonline.gr περιλαμβάνει στις υπηρεσίες του την αναβάθμιση του Υπεύθυνου Ανθρώπινου δυναμικού;

Η αποτελεσματική διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού θα είναι το κλειδί της επιτυχίας στο μέλλον. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας οι υπεύθυνοι προσωπικού αποδε­σμεύονται από τις απαιτητικές διαδικασίες που αφορούν στην έκδοση της Μισθοδοσίας και επικεντρώνονται στην αποτελεσματική Διαχείριση του πιο πολύτιμου κεφαλαίου της σύγχρονης επιχείρησης: του Ανθρώπινου Δυναμικού της.

Γιατί τελικά να επιλέξετε μια συνεργασία με το misthododsiaonline.gr;

Είμαστε γρήγοροι… πολύ γρήγοροι.Αντιδρούμε ταχύτατα στις ανάγκες των πελατών μας!Συμβουλεύουμε υπεύθυνα.Νιώθουμε την επιχείρησή σας, δική μας.Έχουμε πολυετή εμπειρία. 15 Χρόνια σκληρής δουλειάς και συνεχίζουμε να επιμορφωνόμαστε συνεχώς!Είμαστε οργανωτικοί με τη δουλειά μας. Ελαχιστοποιούμε την πιθανότητα λάθους. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Δεν θα δυσκολευτείτε να μας βρείτε για μία συμβουλή!Αντιμετωπίζουμε τις υποθέσεις ολιστικά. Επικεντρωνόμαστε στο δέντρο αλλά δεν χάνουμε ποτέ το δάσος!

Μισθοδοσια Online

Έχετε απορίες ή θέλετε να κλείσετε ραντεβού; Επικοινωνήστε μαζί μας

Όροι Xρήσης